Steam Hafta Sonu İndirimleri (26 Mayıs - 29 Mayıs)

Don't Starve serisi indirimde

Steam'in bu hafta sonu indirimleri önceki haftalara göre daha durgun görünüyor. Bu hafta yayıncı indirimi yok, onun yerine tüm Don't Starve serisi indirime girmiş durumda. Bildiğiniz gibi Don't Starve'ın geliştiricisi Klei Entertainment'ın yeni oyunu Oxygen Not Included birkaç gün önce Erken Erişim serüvenine başlamıştı, muhtemelen bunu kutlamak amacıyla daha fazla sayıda oyuncunun Don't Starve ile tanışması planlanıyor. Eğer oyunu almaya karar verdiyseniz özellikle Bundle olan paketlere bakın, çünkü o zaman indirim oranı ciddi seviyeye ulaşıyor.

Don't Starve'ın bağımlılık yapan cinsten bir oyun olduğunu ekleyeyim ve hani olur da oyun için yardıma ihtiyaç duyarsanız diye de sizi Yeni Başlayanlar İçin Don't Starve Rehberimize alayım.

Serinin oyunlarının indirimleri fiyatları şu şekilde:

  • Don't Starve (24 TL - 6 TL) - %75 indirimli
  • Don't Starve Together (24 TL - 15,60 TL) - %35 indirimli
  • Don't Starve Bundle (48 TL - 14,47 TL) - %70 indirimli
  • Don't Starve: Shipwrecked (10 TL - 7 TL) - %30 indirimli
  • Don't Starve: Reign of Giants (10 TL - 2,50 TL) - %75 indirimli

İndirimdeki tüm Don't Starve oyunlarının listesine Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu hafta sonu boyunca, hatta 30 Mayıs'a kadar %40 indirimle 179 lira yerine 107,40 liradan satılacak. Eğer paketlerden birini tercih ederseniz fiyat ilginç biçimde daha da düşüyor. İçinde GTA V ve GTA IV'ün bulunduğu paketi 98,26 liradan, içinde GTAV ve Great White Shark Cash Card (1,250,000$'lık para kartı) bulunan paketi ise 89,37 liradan satın alabiliyorsunuz.

Bunun dışında zaten dün haber verdiğimiz üzere Fallout 4'ü tüm hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunun fiyatı tam da tahmin ettiğimiz gibi 179 liradan 59 liraya düşmüş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum