Steam Hafta Sonu İndirimleri (8 Eylül - 11 Eylül)

Her zevke göre indirim var

Steam bu hafta sonu gerçekten de ilgi çekici indirimlerle karşımıza çıkmayı başarıyor sevgili Oyungezerler. Ben yer alan oyunları oldukça beğendim, aralarında gerçekten de önereceğim isimler olduğunu görmek ayrı keyifli oluyor.

Öncelikle yayıncı indirimlerine bir göz atalım, Steam'in bu hafta sonu misafir ettiği yayıncı Focus Home Interactive. Yayıncının oyunları %80'e varan indirimlerle karşımıza çıkıyor ve kataloğunda her zevke hitap edebilecek oyunlar bulunuyor. Örneğin her ne kadar hala daha ucuz sayılmasa da son zamanların ilgi çekici oyunlarından biri olan, Dark Souls esintili The Surge'ün fiyatı %40 indirimle 180 liradan 108 liraya düşmüş durumda. Bu, oyunun şimdiye kadar düştüğü en düşük fiyat olarak karşımıza çıkıyor.

Yine son dönemin başarılı oyunlarından biri olan Styx: Shard of Darkness %50 indirimle 140 liradan 70 liraya düşmüş. Ben daha ilk oyununu bile oynamadım diyorsanız çok şanslısınız, çünkü Styx: Master of Shadows'un fiyatı da tam %80 indirimle 40 liradan 9,8 liraya kadar inmiş.

Ayrıca firmanın The Next Big Thing, Yesterday, Runaway gibi başarılı adventure oyunları da oldukça cazip fiyatlara inmiş, bunlara da göz atmanızı öneririm. Özellikle dikkat çeken indirimler şu şekilde:

  • Farming Simulator 17 (100 TL - 50 TL) - %50 indirimli
  • Battlefleet Gothic: Armada (70 TL - 21 TL) - %70 indirimli
  • Blood Bowl 2 (60 TL - 30 TL) - %50 indirimli
  • Sherlock Holmes: Crimes & Punishments (59 TL - 29,50 TL) - %50 indirimli
  • The Next Big Thing (18 TL - 3,60 TL) - %80 indirimli
  • Yesterday (18 TL - 4,5 TL) - %75 indirimli
  • Runaway: A Twist of Fate (18 TL - 3,60 TL) - %80 indirimli

Yayıncı indirimi dışında da iki önemli indirimler karşılaşıyoruz bu hafta. Bunlardan ilki zamansız klasik, herkesin mutlaka sahip olması ve oynaması gereken oyunlardan biri: The Elder Scrolls V: Skyrim. Oyun sizin de dikkatinizi çekmiş olabileceği üzere dönem dönem indirime giriyor, Special Edition bir kez daha en düşük fiyatına gerilemiş ve %50 indirimle 115 lira yerine 57,5 liradan satılmaya başlamış.

Bu haftanın indirimdeki diğer oyunu ise Tyranny. Dün oyunun Bastard's Wound DLC'sinin yayınlanmıştı, bugün ise ana oyun (ve içinde DLC'nin de olduğu paketler) önemli derecede indirime girmiş durumda. CRPG severlerin kaçırmaması gereken bir oyun Tyranny, bence son yılların en muhteşem rol yapma oyunlarından biri. Yani şimdi size burada Tyranny'i ne kadar övsem azdır, o yüzden hazır fiyatı %50 indirimle 32,5 liraya kadar düşmüşken sakın kaçırmayın diyorum. Hatta içinde Bastard's Wound'un da bulunduğu (ki kendisi de 24 liradan satılıyor) paketi ana oyunun normal fiyatından da ucuza, 51 liraya satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum