Steam İçin Bir İlk - Bir ''Yetişkin'' Oyunu Sansürsüz Şekilde Satışta

Valve yeni aldığı kararlara sadık kalacak gibi.

 Dünyanın en büyük dijital oyun platformu Steam'de haziran ayı itibariyle alınan kararlar sayesinde artık "Yetişkin" temalı oyunlar da yer alabilecek. Bu oyunlardan ilkiyse Negligee: Love Stories oldu. Aslında Steam'de daha önce de bu tip 18+, yetişkin temalı oyunlar gördük ama kısa sürede kaldırılmışlardı. Valve aldığı yeni kararlarla birlikte artık oyun polisliği yapmayacağını duyurmuş ve bu tür oyunların da Steam'de yer alabileceğini belirtmişti.

Bu noktadan itibaren yasa dışı olan oyunlar ve sadece trolleme amacı olan oyunlar engellenecek, geri kalan tüm yapımlar Steam'de satışa sunulabilecek. Tabii bu oyunları Steam'de görebilmek için hem sisteme giriş yapmanız gerekiyor hem de bu tür oyunların dahil olduğu iki kategoriyi görmeyi onaylamanız gerekiyor efendim. 

Negligee: Love Stories ise tahmin edebileceğiniz üzere cinsel içerikli bir oyun ve Valve'ın bu konuda herhangi bir adım atmaması durumunda (ki atmayacakları konusunda da netler) bu tür oyunları çok daha sık göreceğimizden emin olabilirsiniz sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum