Steam NextFest’in Yıldızı Nobody - The Turnaround, Sonbaharda Bizlerle

Demosu kadar ilgi çekebilecek mi bakalım

Bana göre; Steam NextFest’in en güzel yanı, sürüsüne bereket oyunun demosuna göz atabilmemiz. Böylece, yeni çıkmış veya önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlar arasında hangilerinin kişisel zevklerimize hitap ettiğini bizzat test edebiliyor, oyunlar hakkında genel bir kanaat edinebiliyoruz.

Şubat ayında gerçekleştirilen etkinlikte, Nobody – The Turnaround isimli bir oyunun demosu da yer almıştı ve ilginç bir şekilde, etkinliğin en fazla oyuncu çeken demosu olmayı başarmıştı. SteamDB verilerine göre; eş zamanlı olarak 45.000 oyuncu sayısına ulaşan Nobody, bu sayede pek çok oyun severin de radarına girmiş olsa gerek. Eğer siz de bu gruptaysanız, oyunun çıkış takvimi ile ilgili son açıklama ilginizi çekebilir. Oyunun geliştiricisi U.Ground Game Studio ve dağıtımcılığını üstelenen Thermite Games, daha önce ‘2022’ olarak açıklanan takvimi biraz daralttı ve ‘Sonbahar 2022’ olarak güncelledi.

Yapımcıları Nobody - The Turnaround’u bir “yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunu” olarak tanımlıyor. Dünyamıza çok benzeyen bir paralel evrende, bir metropolün arka mahallelerinde yaşamını sürdürmeye çalışan, alt sınıftan bir karakteri yöneteceğiz. Bu sıradan karakterimizin başı mafya ile belaya girmiş, kız kardeşi kaçırılmış, onu kurtarabilmek için 1 aylık bir süre içerisinde borcu kapatması gerekiyor. Bu borcu kapatmak için de farklı işler yapıp para biriktirmesi gerek. Yapılabilecek işlerin yanında mesai dışı vakitlerinizi geçirmek için gerçekleştirebileceğiniz etkinlikler de çok çeşitli; isterseniz satranç oynayın ister basketbol maçı yapın ister bir cafeye gidp takılın isterseniz bir kitapçıda harcayın vaktinizi, tamamen size kalmış. Oyunun hikaye modunun haricinde bir de sandbox modu bulunuyor; dolayısıyla, hikayeyi bitirdikten sonra da bu moda dalıp şehirde kafanıza göre takılabilirsiniz.

Geliştirici ekip, Nobody - The Turnaround’un “en gerçekçi yaşam simülatörü” olduğunu iddia ediyorlar. Bu iddianın altını doldurabilmişler mi, Sonbahar aylarında hep birlikte görür, değerlendiririz artık. Öncesinde oyun hakkında bir fikir edinmek isterseniz, Steam'den demosunu indirip bir göz atabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Mert
21 Nisan 2022 19:43

Yalnız Steam NextFest de ne iyi oldu ya, hak ettiği değeri göremeyenler ön plana çıkabiliyor

Parolamı Unuttum