Steam Yaz İndirimi 2021 Başladı

Boşaltılacak cüzdanınız kaldıysa buyurun

Artık gelenekselleşen indirim dönemlerinden birisine daha varmış bulunuyoruz, Steam Yaz İndirimi bu akşam itibariyle başladı.

Alıştığımız üzere yine binlerce oyunda indirim var. Toplanacak puanlar da sizleri bekliyor, ama bu puanlar ne işe yarıyor derseniz, onu ben de bilmiyorum :)

Bu sefer indirim kampanyasına bir de ufak maceralar eşlik ediyor; oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan alternatiflerden birisini tıklayıp çıkartmanızı elde ediyorsunuz. Yani aslında önceden tek tıkla aldığınız çıkartmayı bu sefer 3 tıkla almış olacaksınız :) Ama yine de bir göz atın derim, eğlenceli metinler hazırlanmış :) Hepsini topladığınızda ekstra bir çıkartma da alıyorsunuz.

İndirimler de fena sayılmaz; dikkat çekebilecek pek çok oyun var. İndirimler 8 Temmuz akşamına kadar devam ediyor. O zamana kadar dikkatimizi çeken indirimler hakkında bol bol konuşuruz. Sizin de önerileriniz varsa, yorumlarınızı bekleriz sevgili Oyungezerler.

 

YORUMLAR
Leprikas
25 Haziran 2021 09:54

Ülkemin vergileri, dolar-euro kuru ve zamcıklar izin verirse oyun almaya sıra gelebilir...

Parolamı Unuttum