Steam'de Artık %100'lediğimiz Oyunları Listelemek Mümkün

Güzel bir yenilik

Steam'e gelen son güncelleme profilimize de hoş bir yenilik getirdi ve dahası da gelecek gibi görünüyor. Profilinize tıklayıp Oyunlar kısmına geçtiğinizde artık sizi "%100 Yapılmış Oyunlar" listesi de karşılıyor. Burada tüm oyun için başarımlarını topladığınız oyunları liste halinde görebiliyorsunuz. Bunlara bir de kupa eklerlerse artık biz de PlayStation oyuncuları gibi 'oyunları platinledik' diyebiliriz.

Benim listemde 72 oyun varmış, listemin öne çıkan oyunları arasında Dark Souls'lar, Sekiro, CODE VEIN falan var (benzerlik dikkatinizi çekti mi?) :)

Bu oyunları tek listede görebilmek çok güzel olmuş, bu da oyuncuları oyunları %100'lemeye itecek bir değişiklik olabilir.

Buna ek olarak profile bununla ilgili de bir vitrin eklenmesi hazırlığı da var. Halihazırda nadir başarımları veya dilediğimiz başarımları vitrine koyabiliyoruz, ama görünüşe göre yakında %100'lenmiş oyunları da ayrı bir vitrin olarak sergileyebileceğiz.

YORUMLAR
sweetzero
10 Aralık 2020 14:31

ne gereği vardı keşke takip ettiğimiz oyunlar indirime girince steam'e girdiğimizde haber etse bak şu oyun indirime girdi diye 150 tane oyunu takip ediyorum bildirim istemiyorum siteye girince haber etsin bende bileyim

Parolamı Unuttum