Steam’e Göre; Star Wars Jedi: Survivor, Mart 2023’te Çıkacak

Şunun şurasında 3 ay kalmış

Star Wars Jedi: Fallen Order’ın başarısı Electronic Arts’ın Star Wars oyunları yapmaya devam edebilmesini de bir anlamda teminat altına almıştı. Bu oyunlardan birisi de Fallen Order’ın devam oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor.

The Game Awards töreninde gösterilmesi beklenen oyunlardan birisiydi Star Wars Jedi: Survivor. Tam da programa birkaç gün kalmışken, bir sızıntı geldi; oyunun çıkış takvimi ve bazı görseller sızdı. Sızıntının kaynağı da Steam.

Oyunun Steam sayfasında yapılan güncellemeyle çıkış tarihinin 15 Mart 2023 olduğu görüldü. Sonrasında hızlı bir şekilde eski haline getirildi sayfa; çıkış tarihi de ön sipariş verenler için sunulacak içerikler de sayfadan kaldırıldı. Ama bir kere fark edildi sonuç olarak, haliyle konuyla ilgili paylaşımlar da gecikmedi :) Bunun üzerine, EA de oyunu TGA töreninde gösterileceğini teyit etti.

Star Wars Jedi: Fallen Order’ın 5 yıl sonrasında geçen Star Wars Jedi: Survivor ile Cal Kestis’in macerasına devam edeceğiz. Steam’den sızan bilgiye göre, kendisiyle buluşmamıza 3 ay kalmış durumda. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum