Steam'in 'Her Şey %80 İndirimli' Şakasına Epic'ten Karşılık Geldi

Lost in translation

2017 yılında Double Fine Presents'in yayınladığı bir indie oyun var, ismi Everything, yani Her Şey. Oyunun ismi elbette çeşitli esprileri de beraberinde getirmişti (tabii İngilizce olunca daha anlamlı oluyor), 'Her Şeyi satın aldım' gibisinden eğleniyordu oyuncular.

Steam ise geçen gün bu şakayı bir adım ileriye taşıdı ve resmi Twitter hesabından "GÜNÜN FIRSATI - Her Şey %80 İndirimde" şeklinde bir mesaj paylaştı. Hemen ardındansa "...tabii burada Her Şey ismindeki oyundan bahsediyoruz. Yani bilirsiniz, HER ŞEY indirimde değil" şeklinde ikinci bir mesaj attı.

Everything, evrendeki tüm nesneleri kontrol edebildiğiniz ilginç bir indie oyun. Kendisi şu an Steam'de gerçekten de %80 indirimde ve fiyatı 49 liradan 9,80 liraya düşmüş durumda ve bu fırsat 23 Eylül'e kadar devam edecek.

Ancak başlıkta da gördüğünüz gibi bu indirime Epic Games Store'dan bir karşı hamle geldi, çünkü haftaya Epic Games Store'da Her Şey bedava! Tabii burada yine Her Şey ismindeki oyundan bahsediyoruz, HER ŞEY'den değil :) Zaten Double Fine da bu haberi aynı bu şekilde duyurdu Twitter hesabından.

Everything, 26 Eylül'den itibaren EGS'den bedava olarak verilecek ve gelecek hafta sağda solda sıkça yukarıdaki espriyi göreceğiz. Şimdiden hazır olun.

Tabii yanında bir de Metro 2033 Redux verecek Epic Games Store, onu da atlamayalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum