Steam'in Kısa Süreli Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı

Adet yerine bulsun

Steam'in geleneksel Cadılar Bayramı indirimleri başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de çok kısa sürecek bir indirim dönemi bu, 2 Kasım'da sona erecek. Zaten ay sonuna doğru Sonbahar indirimleri başlayacağı için buna bir ara indirim gözüyle bakabiliriz.

Cadılar Bayramı indirimlerinde çoğunlukla korku temalı oyunlar indirime girerdi, şimdiye neredeyse yine her oyunda azlı çoklu indirimler görüyoruz.

Bu indirimlerde çoğu oyun bir önceki indirimlerdeki fiyatlarına düşmüş, indirim oranları artmamış. Örneğin Red Dead Redemption 2 zaten sıkça %33 indirim görerek 200 TL'ye düşüyor, bu indirim dönemine özel bir durum değil.

Doom Eternal %50 indirimle 99,5 TL'ye düşmüş mesela. Control Ultimate Edition'da ise %33 var ve yeni fiyatı 146 TL olmuş. Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition, %60 indirimle 30 TL'ye iniyor.

Vampyr'in yeni fiyatı %30 indirimle 57 TL, Call of Cthulhu'nun yeni fiyatı ise 140 TL yerine 42 TL olmuş. Cthulhu demişken, son zamanların en güzel cthulhu temalı komedi adventure oyunlarından Gibbous - A Cthulhu Adventure da %50 indirimle 16 TL'ye satılıyor. Bir oyun alacak olsam hiç düşünmeden kendisini sepete atardım :)

Zaten size de istek listenizdeki oyunlarla ilgili bildirimler gelmiştir, Sonbahar indirimlerinde daha yüksek oranlar ve daha cazip indirimler görmeyi bekliyor ve acilen almak istediğiniz bir şeyler yoksa bu kısa indirim kampanyasını es geçebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum