Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin’in Final Fragmanı Yayınlandı

Finali Frank Sinatra ile yapmışlar :)

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ilk fragmanıyla bir miktar espri konusu olsa da demosuyla bu havayı kırıp “Yine güzel bir oyun gelecek gibi, bir bakalım” dedirtmişti. Artık kendisiyle buluşmamıza 2 aydan az bir süre kaldı; bu ilk izlenimlerle ne ölçüde örtüştüğünü hep birlikte göreceğiz.

Ama ondan önce, oyunun final fragmanına bir göz atmak isteyebilirsiniz:

Fragman, oyundaki çatışmalardan bazı sahnelerle başlıyor. Arada ekibimize bir göz atıyor, düşmanlarımızı görüyor, fragmanın finaline de Frank Sinatra eşliğinde gidiyoruz.

PS Blog’ta fragmanla birlikte oyuna dair bazı bilgiler de paylaşıldı. Düşmanlarımızdan kraken ve lich hakkında bazı bilgilerin yanında oyunun meslek sisteminden (job system) de bahsediliyor. Bu sistem sayesinde karakterinizin çatışmalarda nasıl bir stil kullanacağını (yakın dövüş mü, büyü mü, kılıç mı menzilli silahlar mı vs) belirleyebiliyor, bu mesleklerde tecrübe kazandıkça daha gelişmiş meslekler edinebiliyor ve daha ileri teknikler kullanabiliyorsunuz. Bu mesleklerden Red Mage, Berserker ve Samurai için bazı bilgiler de veriliyor yazıda.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, 18 Mart’ta oyun severlerle buluşacak. Kendisini dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum