Stranger Things, 3. Sezonu İle Netflix Rekorlarını Altüst Etti

90'lar etkisi

Netflix, Stranger Things'in üçüncü sezonunun rekor kırdığını açıkladı. Firmanın üçüncü çeyrek değerlendirmesini yaptığı resmi belgelere göre popüler dizi 4 haftada tam 64 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmış. Bu rakama ulaşan üçüncü sezon, dizinin en çok izlenen sezonu olmayı başarmış.

Netflix, Stranger Things'in yaklaşık 60 milyon eve girdiğinin de altını çizmiş. Sektörün önde gelen isimlerinden olan The Hollywood Reporter ise bu rakamın sanılandan da büyük olduğunu vurguluyor. THR, 64 milyon izleyici sayısının şimdiden tüm Netflix dizilerinin önünde olduğunu ifade ediyor.


Öte yandan yayın platformunun elindeki dizi ve filmlerin izlenme rakamlarını sık sık açıklamadığını belirtmekte fayda var. Yani her filmin ya da dizinin tam izlenme sayısına ulaşmamız mümkün değil. Öte yandan firmanın kendi açıkladığı veriler göz önünde bulundurulduğunda ST'in burun farkıyla önde olduğu kesin.

Örneğin Sandra Bullock'un başrolünde oynadığı Bird Box'un 45 milyon izleyiciye ulaştığı belirtilmişti. İlk haftada bu başarıya ulaşan filmin şimdiki izlenme sayısı ise bilinmiyor.

Stranger Things'in yeni sezonunun doğrulandığını belirtelim. Bakalım popüler dizi bu başarısını sürdürmeye devam edecek mi...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum