Stranger Things 4. Sezon Spoiler'larına Dikkat Edin

Duffer kardeşler durumdan memnun değil

Stranger Things'in 4. sezonu için neredeyse üç senedir bekliyoruz. Dizinin 3. sezonu 4 Temmuz 2019'da yayınlanmıştı, 4. sezonu ise 27 Mayıs günü yayınlanacak.

Bunca zaman beklediğimiz yeni sezona dair çok önemli spoilerlar almak herhalde kimsenin hoşuna gitmez ama maalesef durum bu. İnternette şu anda 4. sezona dair ciddi spoilerlar dolaşıyor ve bunların da kaynağı resmi ticari ürünler.

Şöyle ki, Netflix dizinin 4. sezonunun promosyonu için bir Monopoly oyunu tasarlatmış durumda. Ancak bu Monopoly oyunu dizi yayınlanmadan önce, muhtemelen yanlışlıkla satışa sunulunca, oyundaki kartlarda yer alan ve yeni sezona dair ciddi spoilerlar içeren bilgiler de internete düşmüş oldu.

Dizinin yaratıcısı Duffer kardeşler özellikle de Reddit forumlarında tartışılan bu spoilerları görünce ciddi biçimde yıkılmışlar. Netflix zaten bu oyuna dair kendilerine de danışmamış.

Reddit'te kartların görsellerini paylaşanlardan biri bu oyunu "ülke çapında satış yapan tanınmış bir mağazadan aldığını" söylüyor. Yani oyunun önceden sızdırılmış olması gibi bir durum yok ortada. Online mağazalar ise hala eski Stranger Things Monopoly oyunlarını satıyorlar, 4. sezonu konu alan oyunu ise kaç kişinin satın almış olduğu muamma.

Siz de zevkinizin baltalanmasını istemiyorsanız internette, özellikle de ilgili Reddit odalarında gezinirken ekstra dikkatli olun.

YORUMLAR
lutchettempt
20 Mayıs 2022 13:42

The Duffer brothers, who created the series, were left in a state of severe depression, particularly when they discovered that these spoilers were being debated on the boards of Reddit.

Parolamı Unuttum