Stranger Things'in Dördüncü Sezonunda Yeni Karakterler Göreceğiz

Nasıl bir işe girdiklerinin farkında değiller.

Stranger Things dizisi üçüncü sezonuyla birlikte rekorları alt üst etti. Netflix'in en popüler dizilerinden olan yapım dördüncü sezonuyla da hayranları mutlu etmek istiyor. Dizi hayranlarının çeşitli favori karakterleri var, her yapımda olduğu gibi Stranger Things'de de ayrılıklar yaşanıyor, yerlerine yeni isimler kadroya dahil oluyor. 

TVLine'ın haberine göre Stranger Things'in dördüncü sezonu dört yeni karakteri bizlere tanıtacakmış. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de TVLine'ın kaynağına göre kadroya taze kanlar çoktan eklenmiş bile. Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler, diziye katmak üzere dört adet erkek oyuncu arıyormuş. Bu karakterlerden üçü ergenlik döneminde olan oyuncular olacakken bir tanesi yetişkin olacakmış. 

Bahsedilen rollerden bir tanesi metalci bir ergen olurken, öbür ergen karakter ise şakacı bir yapıya sahipmiş. Son karakter ise Fast Times at Ridgemont High'daki "Stone Jeff Spicoli" karakterine benzeyecekmiş. Yetişkin karakter içinse henüz bir rol şekli yok ancak dizinin hikayesinde önemli rol oynaması bekleniyormuş. Dizinin dördüncü sezonu için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum