Strateji Oyunu Stargate: Timekeepers’tan Yeni Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

Shadow Tactics mi, yoksa Commandos mu o :)

Slitherine’in dün gerçekleştirilen Wargamers Live+ kapsamında gösterdiği oyunlardan birisi de Stargate: Timekeepers oldu; bir oynanış videosu paylaşıldı:

Videoda oyunun 2. görevi The Resistance’tan bir kesit izliyoruz. Geçtiğimiz Mayıs ayında duyurulan ve CreativeForge tarafından geliştirilen Timekeepers, Shadow Tactics’i veya Desperados’u andırıyor bence, siz ne dersiniz? Tabii geliştiricinin önceki oyunlarından Hard West veya Phantom Doctrine ile de benzerlik kurmak mümkün. Sonuç olarak bizleri, takım tabanlı bir strateji oyunu bekliyor.

Oyunda, Eva McCain önderliğinde, her biri farklı uzmanlık alanlarına sahip ekip üyelerinden oluşan bir takımı yöneteceğiz. Stargate’in 7. Sezonunun ardından geçen ve Goa’uld tehdidini bertaraf etmeye çalışacağımız bir hikâyeyi tecrübe edeceğimiz oyunda, zaman döngüsü de önemli bir yer tutuyor. Zamanda geriye gidip görevleri yeniden yapacak, böylece kahramanlarımızın kaderini yeniden tayin edeceğiz.

Stargate: Timekeepers da 2022 yılında gelecek ve onun Steam sayfasında da “Çok Yakında” (Coming Soon) ibaresini görüyoruz. Bakalım net çıkış tarihi ne zaman duyurulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum