Stray Gods: The Roleplaying Musical Bugün Oyun Severlerle Buluşuyor

Tanrılar, tanrıçalar ve duygulara tercüman olan notalar...

Summerfall Studios tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Humble Games’in üstlendiği Stray Gods: The Roleplaying Musical, bugün oyun severlerle buluşuyor. Oyun için çıkış fragmanı da paylaşıldı:

Dragon Age serisinde baş yazar olarak çalışan David Gaider; 2017’de Beamdog’dan ayrılmış ve kariyerinde yeni bir adım atmaya karar vermişti. Bioware tarzı hikaye anlatımına devam etmek ama öte yandan da geleneksel RYO tasarımlarıyla sınırlanmayan bir oyun yapmak istediğini söyleyen Gaider, kendisiyle aynı hayali paylaşan Liam Esler ve müzik endüstrisine bir süre ara verdikten sonra tekrar sahalara dönmeye karar veren Elie Young ile Summerfall Studios’u kurmuş; ardından senaryosu Gaider tarafından yazılan Stray Gods için çalışmalara başlamışlardı.

2019 yılında ilk duyurulduğunda Chorus olarak bildiğimiz Stray Gods; isminin hakkını verecek şekilde müzikal bir oyun tecrübesi vadediyor bizlere. Yunan mitolojisini işin içine katıp renklendirdikleri bir hikayeye ve Austin Wintory gibi önemli isimlerin ellerinden çıkan müziklere sahip olan Stray Gods; oyun severlerin ilgisini çekebilecek bir oyun. Steam Next Fest kapsamında önerdiğimiz demolar arasında da yerini almıştı; şimdi artık tamamını tecrübe etme zamanı.

Umarım beklentileri karşılayan bir yapım olur, oyun severlerin beğenisini kazanarak sonrası için de güzel bir temel teşkil eder.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum