Street Fighter 6’nın TMNT İçeriğinin Tamamını Açmak 100$’ı Buluyor

Ninja Kaplumbağalar bu kadar kazanmıyor yahu!

EVO 2023’ten gelen haberlerden birisi de Street Fighter 6’ya Ninja Kaplumbağalar içeriğinin eklendiği haberiydi. Bu içerikler arasında yeni kostümler, hareketler, ekipmanlar vs bulunuyor. Belki bu haber, Ninja Kaplumbağalar’ı seven oyuncular için güzel bir haber olarak değerlendirilebilir-di, ta ki bu içeriklerin maliyetini görene kadar.

Bu içerikler; oyun içi para birimi olan Fighter Coin ile satın alınabiliyor. Her bir Ninja Kaplumbağa kostümü 750 FC, yani 4 kostümün tamamını almak isteyenler 3.000 FC vermek durumundalar. Eğer bir de avatarımdaki maskeyi renklendireyim derseniz ekstra 250FC ekleniyor her bir maske için.

Oyunda bir de TMNT sticker seti var, 100 FC. Meydan okuma (Taunt) için 250 FC, oyun içi kamera görüntüleri için 100 FC ve oyun içi ekran görüntüleri için de 100 FC isteniyor. Hepsini almak istediğiniz de toplam 1.300 FC gibi bir fiyat söz konusu oluyor.

Yani Ninja Kaplumbağalar içeriğinin tamamını almak isteyenler 5.300 FC gibi bir ödeme yapmak durumundalar.

Gelelim bunun gerçekte ne kadarlık bir ödemeye karşılık geldiği konusuna. Oyun içi para birimi Fighter Coin; 250, 610, 1.250 ve 2.750’lik paketler halinde satın alınabiliyor. Dolayısıyla 2 adet 2.750 FC paketi satın almak lazım TMNT içeriklerinin tamamını alabilmek için. Bu da yaklaşık olarak 100$’a geliyor.

Bu kadar parayı ne için veriyorsunuz? Kostümler, hareketler vs. için. Dövüşçü kadrosuna Ninja Kaplumbağalar katılmış değil. Kıyaslamak gerekirse; Injustice 2’de Ninja Kaplumbağaları dövüşçü kadrosuna katmak için 20$’lık bir ek paket satılıyordu. Onun 5 katı kadar para verip birkaç kostüm satın almak ne kadar makul, bunun takdirini de sizlere bırakıyorum sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum