Street Fighter Hayran Filmi Kickstarter’da

Kampanya başarılı olursa Assassin's Fist yılsonuna yetişecek

Daha önce Street Fighter: Legacy adlı kısa film ile karşımıza çıkan Joey Ansah ve Christian Howard ikilisi bu kez daha büyük işlerin peşinde. Yeni bir Live Action filmi için Kickstarter kampanyası başlatan yapımcılar Street Fighter hayranlarının yardımlarını bekliyor.

2010 yılında yazar ve yönetmeni olduğu Street Fighter: Legacy ile oyuncuların beğenisini kazanan Joey Ansah, yeni projesi için kolları sıvadı.Kendisini The Bourne Ultimatum ve Snow White and the Huntsman gibi filmlerin yanı sıra Spec Ops: The Line ile  Crysis 2 gibi oyunlara yaptığı seslendirmelerden de tanıdığımız aktör, Street Fighter: Assassin's Fist ile çıtayı bir kaç adım daha yükseltmek istiyor. Bu noktada ise devreye biz oyuncular giriyoruz ki film için başlatılan Kickstarter kampanyasının 625,000 Euro gibi bir hedefi bulunmakta.

Street Fighter: Assassin's Fist hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Kickstarter kampanyası için hazırlanan videoyuyu izlemenizde yarar var. Proje de aklınıza yatarsa ufak bir yardım neden olmasın?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum