Advertisement

Strike Vector EX PlayStation 4'e Geliyor

Bak fragman dediğin böyle olur işte

Ragequit'in it dalaşı oyunu (böyle bir tür olmayabilir, ben şimdi bulmuş olabilirim) Strike Vector EX'in PlayStation 4 çıkış tarihi açıklandı.

Oldukça etkileyici ve gaz veren bir fragman ile oyunun 30 Ağustos'ta PlayStation 4 için çıkacağını açıklayan firmadan bir de heyecan dolu bir yazı paylaşıldı. Stüdyonun kurucularından Paul Chadeisson, Ragequit'i kurmak için Ubisoft, Quantic Dream, Amerzone gibi birçok firmada çalışmış ve kendi oyunlarını yapmak isteyen insanlarla bir araya geldiklerini, çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Boş vakitlerinde bolca Quake ve Counter Strike oynadıklarını söyleyen geliştiriciler, yeni oyunlarında da "hızlı aksiyon" temasını tutturmak için çalışmış gibi gözüküyor. Öyle ki, son hızda rakip uçağı (aslında helikopter uçak gibi bir şey) kovalarken bir anda durabiliyor, 180 derece dönüp tekrar son hızda uçabiliyorsunuz. Şimdiye kadar gördüğünüz en hareketli uçuş oyununa hazırlanın!

Unreal Engine 4'te geliştirilen oyunun 1080p'de 60 fps'de çalışacağını ve tek kişilik senaryo modu dahil birçok online moda sahip olacağını da belirtmek gerek. Yukarıda bahsettiğim o "tam gaz" fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum