Şubat'ta Ne Oynasak?

Bu soruya 4 farklı cevabımız var

Aşısıydı, GameStop'uydu, koronavirüsüydü derken 2021 yılının ilk ayını da resmen arkamızda bıraktık. Yılın ilk 31 günü oyuncular için pek de iyi geçmedi. Fakat iliklerimize kadar üşüdüğümüz bu günlerin bitişi yaklaşıyor. Oyun sezonu henüz resmi olarak açılmamış olsa da Şubat ayında bizleri heyecanlandıran oyunları yine sizler için sıraladık.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S) – 4 Şubat

Listenin ilk sırasında bu ayın sürprizlerinden olabilecek bir isim bulunuyor. Şubat ayının ilk günlerinde karşımıza çıkacak Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, temelinde bir "kurt adam" oyunu. Fakat hikayesinin derinliklerinde daha ince bir mesaj bulunduracak.

Geliştirici ekibin ifadelerine göre oyunun ana teması çevre kirliliği olacak. Yönettiğimiz Cahal isimli karakterimiz, oyunun adından da anlaşılabileceği üzere, bir kurt adam. Fakat Cahal'ın toplamda üç formu bulunacak ve bu modlar arasında geçiş yapabilmek için öfke puanı biriktirmemiz gerekecek. Öfke puanları ile insan formundan yarı kurt, yarı insana ya da tam teşekküllü bir kurt adama dönüşebileceğiz. Hedefimiz ise doğayı kirleten bir şirket olacak.

Şimdilik oyun hakkında çok fazla şey söylemek mümkün değil. Yine de "AA" olarak adlandırılan sınıflandırmaya giriş yapacak oyun, bu ayın sürprizlerinden biri olabilir. Yayınlanan videolar çok tatmin edici görünmüyor olsa da oyunun temel mekanikleri bizleri şaşırtabilir.

Nioh 2 – The Complete Edition (PC) – 5 Şubat

Oyun dünyasının ilk günlerinden beri amacı oyuncuların kontrolcülerini kırmalarına sebep olmak olan Team Ninja ekibi, Nioh serisi ile bu amacına ulaşmıştı. Uzun süredir PC oyuncularının merakla beklediği oyun, "The Complete Edition" takısı ile birlikte Steam'e düşüyor.

From Software oyunlarının izinden giden fakat mekanikleri ile kendini Souls benzeri oyunlardan ayıran Nioh 2, pek çok eleştirmenden geçer not almayı başardı. PC üzerinde şimdilik sadece Steam'den satın alınabilecek oyun 4K çözünürlük, 144hz yenilenme süresi ve HDR desteği gibi yenilikler ile geliyor.

Nioh Complete Edition'ın ilk üç hafta içerisinde Steam'den satın alacak oyuncuları ise kozmetik sürprizler bekliyor olacak.

Little Nightmares 2 (PC, PS4, Xbox One, Switch) – 11 Şubat

İlk oyunu ile kendine tutkulu bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Little Nightmares, çok daha fazla içerik vadeden yeni oyunu ile Şubat ayının yıldızları arasında olacak. Bu kez işin içerisine co-op mekanikler ekleyecek olan Little Nightmares serisi, bizleri zorlu bir maceraya çıkartacak.

Yapımcıların açıkladıkları ilk bilgilere göre ikinci oyunda hikayenin içerisine biraz daha gireceğiz. Bu kez amacımız, tüm herkesi etkisi altına alan Sinyal Kulesi'nin gizemlerini çözmek olacak. Yaydığı dalgalar nedeniyle tüm yetişkinlerin davranışlarını değiştiren bu kulede bizleri oldukça gerilim dolu anlar bekliyor. Maceramızda bizim peşimizi bırakmayacak kötü adamımız Thin Man isimli "Slenderman" benzeri bir karakter olarak tanımlanmış.

Geliştirici Tarsier Studios ekibi, ikinci oyunun ilk oyundan çok daha uzun olacağının da altını çiziyor. Bu da oldukça önemli zira pek çok oyuncu, ilk oyunu kısa süresi yüzünden eleştirmişti.

Persona 5 Strikers (PC, PS4, Switch) – 23 Şubat

Persona 5 ailesinin yan oyunu olacak Strikers, bu ayın en dikkat çekici oyunlarından biri. Özellikle serinin hayranlarının merakla beklediği Persona 5 Strikers, bizi Persona evreninde eğlenceli bir yolculuğa daha çıkartmaya hazırlanıyor.

Bu kez odağımız bir yol hikayesi olacak. Phantom Thieves ekibinin yaz tatili boyunca yapmayı planladığı Japonya gezisi bir dedektif tarafından kesilecek. Grubu, liderleri Joker'i tutuklamak ile tehdit edecek olan dedektif, Japonya'nın tamamında gerçekleşen garip olayların çözülmesi için Phantom Thieves'den yardım alacak.

Royal ile birlikte PC evreninde de büyük ses getiren Persona 5, bu kez direkt olarak PC kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum