Subnautica: Below Zero Erken Erişime Açıldı

Uzaylı Penguenler!

Unknown Worlds Entertainment'ın büyük sürpriz yapan oyunu Subnautica; yaratıcı hayatta kalma mekanikleri, deniz altı atmosferi ve ilgi çekici yaratık tasarımları ile herkesten geçer not almayı başarmıştı.

Oyuncuların oyuna ısınmasındaki en büyük sebeplerden biri de yapımcının kullanıcıları arasındaki ilişkisi olmuştu. 2014 yılında erken erişime açılan oyun, kullanıcıların eleştirisi sayesinde evrimleşerek son haline dönüşmüştü. Unknown Worlds Entertainment, serinin ikinci oyunu Below Zero'da da benzer bir yol izlemek için oyunu erken erişime açtı.

İkinci oyunda "Sıfırın Altında" ismine uyum sağlayan 4546B Gezegenine doğru yolculuğa çıkıyoruz. Buzullar içerisindeki bu gezegende hayatta kalmaya çalışacak ve gizemlerini ortaya çıkaracağız.

Below Zero'da, ilk oyunun aksine sık sık buzulların üstüne çıkacağız. Oyunun asıl hikayesi hala suyun derinliklerinde yatıyor olsa da karada dolaşıp gizemli bölgeleri gezmek oldukça eğlenceli olacak.

Fragmanda tanıdık uzaylı canavarlar görebileceğiniz gibi büyük buz solucanları ve oldukça tatlı uzaylı penguenler ile karşılaşmak da mümkün. Oyuncular oyunun ilerleyen safhalarında yeni uzaylı türleri ile de karşılaşabilir.

Erken erişimdeki Subnautica: Below Zero, Epic Games Store ve Steam üzerinde 32 TL'ye satışta.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum