Sucker Punch, Ghost of Yotei Dışında Da Yan Projeler Planlıyor

Yeni Ghost serisi hayırlı olsun

Ghost of Yotei'nin kreatif direktörleri Nate Fox ve Jason Connell New York Times röportajlarında Ghost of Tsushima'dan sonraki ilk Ghost oyunu olan Ghost of Yotei'nin dışında da yan projelerinin olduğunu söyledi.

İkili Ghost of Tsushima'nın da kreatif direktörlüğünü yapmıştı.

Ghost of Yotei ile Ghost of Tsushima bağımsız bir oyun olmaktan çıkarak bir serinin başlangıcı haline geldi, bu seride "en az bir film ve diğer yan projeler" de olacakmış.

Söz konusu film şu an çalışmaları devam eden Ghost of Tsushima filmi. Filmin yönetmenliğini John Wick: Chapter 4'ü de yöneten Chad Stahelski yapacak.

Nate Fox, New York Times'a oyun hakkında şunları söylemiş: "Bir devam oyunu üzerinde çalışmaya başladığımızda kendimize sorduğumuz ilk soru bir Ghost oyununu DNA'sının ne olduğuydu. Oyuncuyu feodal Japonya'nın romantikliğine ve güzelliğine götürmek."

Ghost of Yotei'nin fragmanında da gördüğümüz üzere ana ilham kaynağı Yotei Dağı. Oyundan bir ekip dağı ve çevresindeki bölgeleri gezerek oyun için bolca esin kaynağı toplamış. Hokkaidō kentindeki Shiretoko Milli Parkı'na giderek sesleri de kaydetmişler. 

Ghost of Yotei 2025 yılı içerisinde PS5'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum