Sucker Punch'ın Yeni İş İlanı Ghost of Tsushima 2'ye İşaret Ediyor

Oyunun varlığı teyit edildi diyebiliriz

Ghost of Tsushima PlayStation'ın en başarılı yeni IP'lerinden biri oldu. Sucker Punch tarafından geliştirilen oyun 2020 yılında piyasaya sürülmüş ve bu yıl başı itibariyle de satışları 8 milyonu geçmişti.

Bu kadar başarılı bir oyunun devamının gelmeyeceğini düşünmek saflık olur, Sucker Punch'ın yeni iş ilanları da ikinci oyunun varlığını teyit ediyor diyebiliriz.

İlanda belirtildiği üzere Sucker Punch "bir açık dünya oyununda ilgi çekici, değişken, özellikle de yakın savaş ve gizliliğe odaklanan karşılaşmalar sunacak" birini arıyor. Sizin de gözünüzde muhtemelen Ghost of Tsushima canlandı değil mi? Sucker Punch'ın yine açık dünyada, yakın savaşlara odaklanan tamamen farklı bir IP üzerinde çalışıyor olma ihtimalinin oldukça düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Sucker Punch bundan önce de birkaç iş ilanı açmış, bunlardan savaş tasarımıyla ilgili olanlarında "Sucker Punch'ın önceki oyunlarını oynamış olmak ve oynanış temellerini bilmek" gereksinimini getirmişti. O iş ilanları da yine Ghost of Tsushima'nın savaş sistemleriyle ilgili detaylar içeriyordu.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum