Suda 51, Marvel İle Görüştüğünü Açıkladı

Suda'nın Marvel ile bir oyun yapma isteği ezelden beri biliniyor

No More Heroes, Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse gibi oyunlarla tanıdığımız Goichi Suda, ya da bilinen adıyla Suda 51, Marvel ile birkaç toplantı yaptığını açıkladı.

Grasshopper Manufacture CEO'su Suda, ilk yapacakları işin orijinal bir IP yaratmak olduğunu söylerken önümüzdeki 10 yıl içinde üç oyun yayınlama planlarına da değindi.

"Şimdiye kadar hep kendi IP'leri olan yayıncılarla çalıştık ve komisyon ile bu oyunları geliştirmek için bize bütçe ayrıldı. Bağımsız stüdyolar için işler genellikle böyle gelişir. Bundan sonra üç yeni IP yaratmak ve bunları birer birer yayınlamak istiyoruz.

Ama, çekici orijinal çalışmalara dayanan IP'ler yapmak istediğimizi de söylemiştim daha önce. Sanırım bu Marvel Studios ile yaptığımız görüşmelere bağlı olacak. Onlarla birlikte bir şeyler yapabilir miyiz diye konuştuk." diyor Suda.

Suda'nın Marvel ile bir oyun yapma isteği ezelden beri biliniyor, hatta geçen sene de Deadpool oyunu yapmak istediğini söylemişti. Kim bilir belki bu sefer hayallerine kavuşur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum