Suicide Squad: Kill the Justice League, İlk Sezon Ortası Güncellemesine Kavuşuyor

Yeni düşmanlar, yeni ekipmanlar ve fazlası

Suicide Squad: Kill the Justice League her ne kadar beklenen satış rakamlarına ulaşamamış olsa da geliştiricisi Rocksteady söz verdiği gibi oyunu geliştirmeye ve çıkış sonrası planlarını bir bir uygulamaya devam ediyor. İlk sezonun sezon ortası güncellemesiyle oyuna yeni düşmanlar, yeni ekipmanlar ve fazlası ekleniyor.

Kill the Justice League'in sezon ortası güncellemesi olan Season 1 - Episode 2 ile öncelikle The Joker ile oyuna katılan Elseworld haritası daha da açılıyor. Bu yeni versiyonda Construct'ları yok edilene kadar direkt zararlardan etkilenmeyen yeni düşmanlar ve bir de Promotinaut düşmanı var.

Eklenen yeni Out of Orbit görevinde oyuncular yozlaşmış Justice League Watchtower'larını yıkmaya çalışacaklar. Görev sırasında düşmanlar iki boyuttan birinde bulunabildiklerinden siz de boyut değiştirerek hepsini temizlemeye çalışacaksınız. Bunlara ek olarak bolca da yeni ekipman geliyor oyuna.

Suicide Squad: Kill the Justice League's Season 1 - Episode 2 güncellemesi bugün gün içinde yayınlanacak. Rocksteady'nin yol haritasına göre oyuna üç sezon daha eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum