Süper Kahraman Filmlerinde Rol Almayı Reddeden Oyuncular

Ben bu filmde oynamam diyenler

Son yıllarda o kadar çok süper kahraman filmi seyrediyoruz ki, sayısız ünlü oyuncunun adı çizgi roman uyarlamalarıyla birlikte anılır oldu. Başlangıçta filmler birbirinden bağımsız bir şekilde geliyordu. Örneğin Christopher Nolan'ın Batman üçlemesi de, Superman Returns de DC çizgi romanlarına dayanıyor. Fakat iki karakterin beyaz perdede hiçbir bağı bulunmuyordu. 

Daha sonra Marvel'ın bu işe el atmasıyla düzen değişti. Marvel Sinematik Evreni Hollywood'da bir ilke imza attı ve şaşırtıcı bir başarı örneğine dönüştü. Bu sayede pek çok ünlü ismin Marvel dünyasına katılmasına şahit olduk. Warner Bros, Sony ve Universal da benzer bir başarı elde edebilmek için kolları sıvadı.

Artık her ünlü oyuncunun adı en az bir kez çizgi roman uyarlamasıyla anılsa da bunlardan çok azı gerçeği yansıtıyor. Kimi oyuncular süper kahraman olmak için can atarken, kimileri bu dünyadan olabildiğince uzak durmaya çalışıyor. Bu listemizde ise süper kahraman filminde rol almayı reddeden ünlü oyunculara yer vereceğiz. Aralarındaki bazı isimler, çekilen filmlerin elde ettiği başarılar karşısında verdikleri karardan pişmandırlar herhalde. Haydi o zaman bakalım kimler, hangi rolleri geri çevirmiş?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum