Super Mario Bros. Filminden Yeni Fragman Geldi

Yorumlarınızı merak ediyoruz

Yaşını almış pek çok okuyucumuz, hala Bob Hoskins ve John Leguizamo'nun oynadığı orijinal Mario filmini atlatabilmiş değil. Yıllar süren terapilerin ve uyku seanslarının ardından aklımdan anca silebildiğim bu ilginç oluşum yüzünden hala oyun temalı filmlere ön yargılı yaklaşıyorum. Fakat Nintendo, Sonic'in animasyon yapımının yakaladığı başarının ardından yepyeni bir Mario filmi ile geliyor.

İlk fragmanı epey ses getiren bu proje, dün akşam saatlerinde düzenlenen Nintendo Direct esnasında ikinci fragmanı ile de karşımıza çıktı. Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Chris Pratt ve Jack Black gibi isimlerin seslerini vereceği projede, orijinal oyunun hikayesini izleyeceğiz gibi görünüyor.

Tabii Mario'ya sesini verecek Pratt'e olan tepkiler de günden güne büyüyor gibi. Bildiğiniz üzere hem Mario hem de Luigi'ye oyunlarda sesini veren Charles Martinet'in proje dışında kalması oyuncuları kızdırmıştı. Fragmanın altındaki yorumlar bölümünün kapatılmış olması da, tepkilerin sürdüğünün işareti olarak yorumlanabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum