Super Mario Maker 2 Şimdiden Switch Emülatörü Yuzu İle Oynanabiliyor

Emülatörlerin ulaştığı nokta

yuzu gerçekten de son derece başarılı bir emülatör, Nintendo Switch henüz çok yeni bir sistem olmasına rağmen her versiyonunda daha da iyi emülasyon sunmayı başararak stabil bir ilerleme kaydediyor. Öyle ki emülatörün şimdilik Patreon'lara özel olarak yayınlanan son versiyonu ile Super Mario Maker 2'yi oynamak mümkün!

Super Mario Maker 2, 28 Haziran'da piyasaya çıkan son derece güncel bir oyun ve çıkışının üzerinden henüz kısa süre geçmesine rağmen inanılmaz popüler. Yana ilerlemeli bu platform oyunu (ve oyun yaratma sistemi diyelim, çünkü kendi bölümlerinizi tasarlayabiliyorsunuz) öyle çok da üst düzey grafiklere ve özelliklere sahip değil, bu da Yuzu'nun işini kolaylaştıran şeylerden biri.

Yuzu'nun son versiyonu sadece Super Mario Maker 2'yi çalıştırmakla kalmıyor, yapılan değişiklikler sayesinde diğer oyunlarda da ciddi hız kazanılmış durumda. yuzu muhtemelen asıl büyük patlamasını Super Mario Odyssey'i tamamen oynanabilir hale getirdiğinde yaşayacak, aynı cemu ve Breath of the Wild ikilisinde olduğu gibi.


Bu yeni versiyonun ne zaman herkese açılacağı belli değil ama çok da zaman alacağını sanmıyorum. Emülasyon yazılımlarının ulaştığı noktayı görmek adına güzel bir video aşağıdaki:

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
5 Temmuz 2019 15:40

Bölüm yükleyemedikçe ve yüklenmiş bölümleri oynayamadıkça ne anlamı kalıyor ki oyunun?

Parolamı Unuttum