Super Smash Bros Ultimate De Artık PC'de Çalışıyor

Bu sefer adresimiz Yuzu

PC için şu an iki farklı Nintendo Switch emülatörü var ve her iki emülatörün geliştiricileri de Switch oyunlarını PC'de çalıştırabilmek için ciddi bir yarışa girmiş durumda. Ryujinx isimli emülatör geçen gün Animal Crossing'i çalıştırmayı başarmış ve spot ışıklarını bir diğer başarılı emülatör olan Yuzu'nun üzerinden çalmayı başarmıştı. Yuzu'dan ise yeni bir atak geldi ve Super Smash Bros Ultimate'in oynanabilir hale geldiği duyuruldu.

Emülatörün Patreon sayfasındaki açıklamaya göre ekibin geliştiricilerinden bunnei, Final Fantasy VIII Remastered'la ilgili bir sorunu çözmüş ve bu çözüm de ilginç biçimde Super Smash Bros.'un çalışmasını sağlamış!

Elbette Cemu, Yuzu, Ryujinx gibi emülatörleri takip edenlerin yakından tanıdığı BSOD Gaming de bu fırsatı kaçırmayarak hemen Super Smash Bros Ultimate'in Yuzu'da nasıl çalıştığına dair bir video paylaşmış. Oyun, Intel i3 8350k, GTX 1070'li bir konfigürasyonda 50-60 fps arası çalışıyor ki bu da oldukça iyi bir performans.Oyunda tek tük grafik hataları kalmış olsa da çok yakında bu oyunun da kusursuz biçimde oynanabilir hale geleceğini tahmin etmek zor değil.

Super Smash Bros Ultimate'in Switch haricinde hiçbir platforma gelmeyeceğini düşünürsek, PC oyuncularının bu oyunu deneyimlemek için tek şansı bu olacak zaten.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum