Supermassive, Until Dawn Remake'i Üzerinde Çalışıyormuş

Dark Anthology'nin yanına eskilerden de ekleyelim demişler

Oyun dünyasından başarılı sızıntılarıyla tanıdığımız Twitter hesaplarından biri olan AccountNGT, Supermassive Games'in Until Dawn remake'ini geliştirmekte olduğunu iddia etti.

Supermassive Games'in 2015 yılında çıkardığı Until Dawn, PlayStation 4'ün başarılı oyunlarından biriydi ve hikayeyi anlatım tarzı, verilen kararların hikayeyi doğrudan etkilemesi ve sinematik yönüyle oyunculardan tam not almayı başarmıştı.

Supermassive Games, Until Dawn'ın başarısı sonrasında benzer türdeki The Dark Pictures Anthology oyunları geliştirmeye başladı bildiğiniz gibi. Ancak AccountNGT, birkaç farklı kaynaktan duyduğuna göre stüdyonun mevcut nesil konsollar için Until Dawn remake'ini geliştirdiğini söylüyor.

Burada dikkat çeken kısım cümlede 'konsollar' ibaresinin kullanılmış olması. Supermassive Games bir Sony stüdyosu değil, ama Until Dawn isminin hakları Sony'de. Zaten oyunun sadece PS4'te çıkmış olmasının sebebi de buydu. Bu remake sadece PS5 için çıkacak olsa konsollar denmezdi, ama haklarının Sony'de olduğu bir oyun Xbox Series'e nasıl çıkar, orada Sony'den bir jest görür müyüz, şimdilik muamma.

Sony, birinci parti PlayStation oyunlarını PC'ye taşımaya başladı bildiğiniz üzere. Belki Until Dawn da sıradaki oyunlardan biridir ve hazır elimiz değmişken bari remake yapıp diğer platformlara da çıkaralım demiş olabilirler.

Supermassive Games kısa süre önce The Dark Pictures Anthology serisinde çıkacak olan yeni oyunlarının da logo ve isimlerini tescilemişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum