Survarium 7 Yıl Erken Erişimde Kaldıktan Sonra Kapanıyor

Stalker benzeri bir online FPS'ydi

Stalker benzeri online FPS oyunu Survarium 7 yıl boyunca erken erişimde kaldıktan sonra 1.0 aşamasına geçmeyi de başaramayarak kapıları kapamaya karar verdi. Oyunun geliştiricisi Vostok Games, Survarium'un 31 Mayıs günü sonlanacağını ve oyunun da Steam'den kaldırılacağını açıkladı.

"O acı-tatlı gün yaklaşıyor. Bir yandan geleceğimize bakmak güzel bir şey, diğer yandan eski bir dosta veda etmek oldukça zor" diyor Vostok. "İyi günde, kötü günde çoğunuz yanımızda oldunuz. Bu gerçekten de müteşekkir olduğumuz, gerçekten çok özel bir şey. Bu sayfayı kapatırken çok güzel anıları da beraberimizde götürüyoruz. Bizi şimdi yeni bir bölüm bekliyor ve tamamen bu yeni çalışmaya odaklanmış durumdayız." demiş Vostok.

Aslında Survarium'un başarısızlığı kabul etmesi yeni bir haber değil, zaten şubat ayında oyunun kapatılacağını öğrenmiştik. Mart ayında ise Rusya'nın Ukrayna'yı işgali yüzünden ekibin Kiev'de bulunan elemanları başka yerlere taşınmak zorunda kalmış, bu da işleri Vostok açısından daha da zorlaştırmıştı.

Survarium'un yayınlanan en son güncellemesi şubat ayındaki 0.69d güncellemesiydi.

YORUMLAR
Atlas Estrella
27 Mayıs 2022 01:47

Öff, vedalardan hiç hoşlanmıyorum, ağlatacaksınız beni.

Parolamı Unuttum