Advertisement

Suzerain'in Geliştiricisi, Devam Oyunu The Conformist'i Duyurdu

Bu sefer işin içinde aile de var

Metin ağırlıklı politik simülasyon oyunu Suzerain'in geliştiricisi Torpor Games, devam oyunu olarak hikaye tabanlı RYO The Conformist'i duyurdu. Bu yeni oyun da Suzerain ile aynı evren ve aynı ülkede geçecek ama Suzerain'deki olayların öncesine dönecek.

Bu yeni oyunda Sordland ülkesini yönetmek yerine bu sefer Holsord şehrinde, hükümet propagandacılarından Orwin'i yöneteceksiniz.

The Conformist, siyasi türbülansın tam ortasında geçiyor. Sordland'ın iç savaşı sona ermiş ama ülkede hâlâ huzursuzluk hakim. Torpor Games "oyuncular, yaklaşan seçimleri etkilemek için ya hükümetin yanında yer alacak ya da onlara karşı direniş gösterecekler. Bu sefer vereceğiniz her kararı çok daha zorlaştıracak biçimde bir aileniz var." diyor. Yani ilk oyundaki uluslararası mücadelelerin yerini daha lokal, daha sokak düzeyinde siyasi mücadeleler almış durumda.

Torpor Games bu açıklamayı ekran görüntüsü veya fragmanla desteklememeyi tercih etmiş.

Engin, Suzerain incelemesinde "metin tabanlı oyunları seviyorsanız, politik simülasyonlar hoşunuza gidiyorsa, dünya meseleleri hakkında kafa yormaktan hoşlanıyorsanız Suzerain’den de keyif alacaksınız" demiş ve oyuna 7.5 vermişti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum