Swamp Thing'in Çekimleri Tamamlandı

10 bölüm olsun, güzel olsun

DC, yeni yayın servisi DC Universe ile birlikte özgün içerik konusunda büyük bir atılım yapmaya başladı. Üstüne üstlük tüm DC Universe kullanıcıları, DC'nin online çizgi roman arşivine de erişim sağlayabilecek. Hemen hemen her firma kendi yayın servisini açarken, DC'nin bu konudaki tutumu oldukça farklı ve güzel gözüküyor. Bu yeni özgün içerikler arasında en çok merak uyandıran yapımlardan birisi de şüphesiz Swamp Thing.

Aslında Swamp Thing'in yapım aşaması oldukça çalkantılı dönemler geçirdi. 13 bölüm olması planlanan dizi, 10 bölüm olarak yapıldı. Bu durum çalkantı getirdi, dizi çok kısa bir süre muallakta kaldı, fakat sonrasında yayınlanan iki fragman ve gelen çekimlerin bittiği haberi Swamp Thing hayranlarını oldukça mutlu etti. Dizinin oyuncularından Virginia Madsen, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile çekimlerin tamamlandığını belirtti. Üstünde canlandırdığı karakter olan Maria Sunderland adı yazılı bir gönderi paylaşan Madsen, "İkinci sezonda görüşene kadar hoşçakalın"demeyi de ihmal etmedi. Bu da demek oluyor ki ufukta Swamp Thing için bir ikinci sezon var. 

Virginia Madsen'in yanı sıra kadrosunda Crystal Reed, Andy Bean, Jennifer Beals ve Derek Mears gibi oyuncuların da yer aldığı Swamp Thing, 31 Mayıs'ta yayın hayatına başlayacak.. Dizinin yapımcıları arasında James Wan ve Len Wiseman gibi önemli isimler de yer alıyor. Dizinin planlanandan 3 bölüm eksik çekilmesinin senaryoyu nasıl etkilediğini ise bekleyip göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum