Switch'in Zelda: Tears of the Kingdom Versiyonu Sızdı

Başarılı bir feyk değilse güzel bir konsol geliyor

Famiiboard'da yayımlanan Kysen ismindeki kullanıcı tarafından yayımlanan görseller gerçekse, Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom temalı bir OLED Nintendo Switch'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Forum mesajında ekstra bir bilgi olmadığı için bunların kullanıcının eline geçen görseller mi olduğu, yoksa cihazı kendisinin mi fotoğraflandığı bilinmiyor tabii. Eğer feykse de gerçekten inanılmaz iş çıkarmışlar, cihazıyla kutusuyla falan çok başarılı bir çalışma olmuş. Ama şahsi fikrimi soracak olursanız bunun feyk olma ihtimalini düşük görüyorum, sonuçta Nintendo daha önce de çok güvendiği oyunlarına özel edisyonlar hazırlamıştı. Renk seçimi, görsel seçimi, tasarımlar Tears of the Kingdom'a son derece uygun görünüyor.

Kutu üzerinde içinde oyun bulunduğuna dair bir ibare olmadığına göre bu da Splatoon 3 ve Pokemon Scarlet and Violet versiyonlarında olduğu gibi oyunsuz bir konsol demektir. Bu da oyunun çıkış tarihinden önce bu konsolun piyasaya sürülebileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum