System Shock Önümüzdeki Ay Ön Siparişe Sunulacak

Final demo da beraberinde geliyor

System Shock, hafızalarımızda yer eden oyunlardandı. Nightdive tarafından geliştirilen yeniden yapımı duyurulduğunda haliyle çok sevinmiştik. Gel gelelim, üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen bir türlü çıkış yapamadı. Ama geliştirici ekibin paylaştığı son bilgiler, artık son düzlüğe gelindiğini gösteriyor.

Nightdive Studios, oyunun Kickstarter sayfasında paylaştığı güncelleme notunda, PC için ön sipariş sürecinin Şubat ayının sonunda başlayacağı bilgisini veriyor. Steam, GOG ve Epic Game Store’da satışa sunulacak System Shock için final demo da ön siparişe açıldığı tarihlerde erişime sunulacak.

Bu arada oyunu ön siparişle satın alanların System Shock 2: Enhanced Edition’a da ücretsiz olarak sahip olabilecekleri belirtilmiş. Kickstarter/Backerkit üzerinden 30$ ve üzerinde destek sağlayanlar da aynı şekilde ücretsiz olarak bir SS2:EE kopyası alabilecekler.

Nightdive Studios; System Shock ile System Shock 2: Enhanced Edition’ı birbirlerine yakın tarihlerde çıkarmayı hedeflediklerini ve System Shock 2’nin VR versiyonu üzerinde de çalıştıklarını da eklemişler.

En sonunda bu yıl System Shock ile bir kez daha buluşabileceğiz gibi görünüyor. Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum