Taika Waititi, HBO Max İçin Bir Korsan Komedisi Yapıyor

Son dönemin en popüler yönetmeni

Son dönemin en popüler yönetmenlerinden birisi şüphesiz Taika Waititi. Başarılı yönetmen What We Do in the Shadows, Thor: Ragnarok ve Jojo Rabbit ile birlikte büyük bir ün kazandı. Bu başarısı ve Star Wars hayranlığı onu The Mandalorian dizisi içerisinde görmemize de neden oldu ve ufukta bir Taika Waititi yapımı Star Wars filmi de var. Ayrıca Thor: Love and Thunder'ı da yönetecek olan Taika şimdi bir de HBO Max için bir komedi dizisi hazırlığına başladı. 

Our Flag Means Death isimli dizide bir avuç korsanın başlarına gelen komik olayları ve aralarındaki enteresan ilişkiyi izleyeceğiz. Korsan temalı bir komedi dizisi kulağa epey ilginç geliyor hele bir de absürt mizah anlayışıyla gönüllerde taht kuran Taika Waititi işin içinde olunuca bu diziden beklentiler epey yüksek. Deadline'ın haberine göre dizide Stede Bonnet isimli bir çiftçinin Revenge isimli bir gemiye kaptanlık yapmasını izleyeceğiz.

Dizinin başrolü Stede'i daha önce Jumanji'den de hatırlayacağımız Rhys Darby canlandıracak. Ayrıca Taika Waititi'ye yapımı sürecinde David Jenkins, Garret Basch ve Dan Halsted de eşlik edecek. Dizinin ilk bölümünü de yönetecek olan Taika Waititi sonrasında yapımcı olarak projede yer almaya devam edecek. Henüz Our Flag Means Death dizisi için bir yayın tarihi açıklamayan HBO Max'ten yakın zamanda bol bol haber alacağız gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum