Taika Waititi, Yeni Star Wars Filmini Yönetebilir

Mandalorian'dan sonra Star Wars aşkı depreşti

2019'un son günlerinde vizyona giren Star Wars: The Rise of Skywalker, koca bir dönemin sonunu getirmiş ve Disney'i Star Wars filmleri için kısa bir süre de olsa durdurmak zorunda bırakmıştı. 2022 yılına kadar bir Star Wars filmi göremeyeceğiz ancak yeni filme iki yıldan fazla olmasına rağmen filmle ilgili söylentiler ve gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Önce filmi yapması planlanan David Benioff ve D.B. Weiss ile yollar ayrıldı, daha sonra filmin geçeceği dönem ile ilgili söylentiler başladı. Son gelen duyumlar ise yeni filmi Taika Waititi'nin yöneteceği yönünde.

Disney'in Star Wars adına en başarılı işi olan The Mandalorian dizisinde hem rol alan hem de yönetmen olarak görev yapan Taika Waititi, olası bir durumda bir Star Wars filmi çekmek isteyeceğini zaten açıklamıştı. The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre başarılı yönetmen bu hayaline kavuşabilir. Son olarak Oscar adayı Jojo Rabbit ile karşımıza çıkan ve şu sıralar Marvel Sinematik Evreni için Thor: Love and Thunder filmini çeken Waititi, önümüzdeki dönemde bir Star Wars filmi de çekebilir. THR'nin haberine göre Waititi, bu yeni filmde MCU'nun da başında olan Kevin Feige ile birlikte çalışacakmış.

Söylentilerle ilgili net bir açıklama yapmayan Taika Waititi resmi Twitter hesabından Fleetwood Mac'ın Rumors (Söylentiler) albümünün kapağını paylaşmış. Ayrıca Disney ile Rian Johnson arasında da yeni bir Star Wars üçlemesi için bir anlaşma mevcut. Tabii bu anlaşma son üçlemenin ardından hayatta kalabilir mi? İşin o kısmı da biraz muallakta gözüküyor. Şu an için belli olan tek şey yeni Star Wars filminin 2022 yılında vizyona gireceği, bunun dışında hiçbir şey kesinleşmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum