Taika Waititi'nin Star Wars Filmi Sanılandan Daha Erken Gelebilir

Droid kafes dövüşü belgeseli bile olsa izlenir

Star Wars adına yakın gelecek içni tüm gözler Disney+ dizilerine çevrilmiş durumda. Daha önce izlediğimiz Disney çatısı altından çıkan filmleri düşününce diziler oldukça güvenli bir liman gibi gözüküyor. Ancak her fırsatta hatalarından ders aldıklarını belirten Lucasfilm yetkilileri önümüzdeki dönemde epey iddialı Star Wars filmleri ile de karşımıza çıkacaklar. Bunlardan iki tanesi benim için kilit role sahip. İlki Kevin Feige'in yapımcılığını üstleneceği film diğeri ise Taika Waititi'nin uzun zamandır hayalini kurduğu Star Wars filmi. Görünüşe göre Waititi ve benim gibi çok sayıda Star Wars hayranı bu hayale sandığımızdan daha erken kavuşacağız.

Star Wars filmlerinde şu an için adı sanı belli olan tek film Wonder Woman filmlerinin de yönetmeni olan Patty Jenkins'in çekeceği Star Wars: Rogue Squadron. 22 Aralık 2023 vizyon tarihine sahip olan filmden önce Disney'in bir Star Wars filmi için daha yeri var. İşte bu boşluğa Waititi soslu Star Wars'un yerleşeceği belirtiliyor. Vanity Fair'den gelen ilk bilgilere göre henüz ismi belli olmayan bu Star Wars filmi Thor: Love and Thunder sonrasında netlik kazanacakmış. 

Taika usta ile Krysty Wilson-Cairns'in elinden çıkacak olan Star Wars filminin konusunu, geçeceği dönemi veya herhangi bir detayını bilmiyoruz. Ancak işin içinde Taika Waititi olduğu için bol bol eğlence bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Geçtiğimiz aylarda senaryonun tamamlandığını da öğrenmiştik, Cairns ile Waititi arasındaki uyum da epey övüldüğü için beklentiler biraz daha yükselmiş durumda. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı ama Aralık 2023'ten önce izleme ihtimalimiz epey kuvvetlenmiş gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum