Taika Waititi, MCU'nun Yeni Zeus'u Russell Crowe'dan Övgüyle Bahsetti

Tanrı Kasabı olan yerde ömrü pek uzun değil gibi

Marvel Sinematik Evreni'nin sıradaki filmi Thor: Love and Thunder tam anlamıyla bir yıldızlar geçidine sahne olacak. Başrol Chris Hemsworth'ün yanı sıra Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster karakteri de Mighty Thor olarak şaşalı bir geri dönüşe hazırlanıyor. Filmde ayrıca Gorr, The God Butcher olarak Christian Bale'i ve Zeus olarak Russell Crowe'u da ilk kez MCU bünyesinde izleyeceğiz. Filmden ayrıca yeni bir Thor fotoğrafı da görücüye çıktı. Mjolnir sonrası Stormbreaker'ı benimseyen bu sefer epey ciddi gözüküyor. 

Artık dünyada bulunan Asgard'ın kendi tanrıları yeterince kudretli gelmemiş olacak ki Zeus filme dahil olmuş. Yönetmen Taika Waititi ise bu durumdan epey memnun. Usta aktör Russell Crowe'dan övgüyle bahseden Waititi, "Daha önce Russell'ı hiç görmediğiniz bir şekilde göreceksiniz. Russell'ı bir arkadaş olarak görüyorum. Ancak bazen bazı arkadaşlarımın işlerinde ne kadar iyi olduğunu unutuyorum. Sette Russell ile birlikte çalışırken, 'Oh doğru ya! Sen Russell Crowe'sun, sen gerçekten harika bir aktörsün!' tepkilerini sıkça verdim." dedi. 

Marvel çizgi romanlarında Zeus'un epey eski bir geçmişi var. Hatta takvimleri 1950'lerin de öncesine 1949 yılına sardığımız zaman Stan Lee imzalı Venus çizgi romanın beşinci sayısında Zeus ilk kez karşımıza çıkmıştı. Ancak Zeus'tan ziyade filmde en merak ettiğim karakter Gorr, zira kendisi tam anlamıyla bir tanrı kasabı ve sadece Zeus değil iki farklı Thor'dan da parça et çıkaracak güçte bir isim. 8 Temmuz günü vizyona girecek olan dördüncü Thor filmi Love and Thunder'ı merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Atlas Estrella
11 Mayıs 2022 20:40

Bizim kasap gibiyse, zaten iri iri doğrar kuşbaşıları.

Parolamı Unuttum