Taika Waititi'nin Yeni Star Wars Filmi Onaylandı

4 Mayıs'ın en güzel haberi

Bugün tüm dünyadaki Star Wars hayranları için bayram niteliğinde bir gün. Buradan ben de hepinizin 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü'nü kutluyorum. Güç hepimizle olsun. Bu güzel günde Disney cephesinden de oldukça sevindirici bir haber geldi. Son dönemlerin en popüler isimlerinden Taika Waititi'nin yeni bir Star Wars filmini yöneteceği kesinleşti. Daha önce çıkan söylentilerin aksine film Disney+ için sinemada vizyona girecek bir film olarak karşımıza çıkacak. 

Yeni Star Wars filminin senaristlerinden de birisi olacak olan Waititi'ye senaryo konusunda Krysty Wilson-Cairns de eşlik edecek. 1917 filminin de senarist ekibinde yer alan Cairns ayrıca önümüzdeki dönemde vizyona girecek Last Night in Soho'nun da senaristlerinden birisi. Thor: Ragnarok ile birlikte Disney ile oldukça iyi bir ilişki yakalayan Waititi daha sonra The Mandalorian dizisinde de hem yönetmen hem de oyuncu olarak yer almıştı. En büyük hayalinin bir Star Wars filmi çekmek olduğunu defalarca belirten başarılı yönetmen bu hayaline kavuşmuş oldu.

Marvel Sinematik Evreni için Thor: Love and Thunder'ı da yazıp, yönetecek olan Waititi'nin Star Wars filminin konusu veya vizyon tarihi henüz belli değil. Ancak filmi Love and Thunder'ın vizyona girmesinin ardından göreceğimiz kesin. Çekim süreci ve düzenleme işlemlerini de hesaba katacak olursak en iyimser tahminle 2023 yılından önce bu filmi görme şansımız yok gibi gözüküyor. Geç olsun, güç olmasın diyelim. Waititi tarzı bir Star Wars filmi şimdiden hayranları heyecanlandırmayı başardı. 

YORUMLAR
ocelot1789
4 Mayıs 2020 23:56

Hiç istemediğim bir olay. Jojo Rabbit ne güzel filmdi. Kendisi böyle büyük işlerden uzak durmalı kanımca. Thor filmi en güzel kanıtı. Biraz daha kıyıda köşede kalmış şeylere harika mizah katıyor ama Star Wars biraz ciddiyet isteyen bir iş. TDK tadında bir Star Wars üçlemesi şart...

Parolamı Unuttum