Take-Two Üç Yeni Remaster Üzerinde Daha Çalışıyormuş

Tahminleri alalım

Take-Two Interactive, daha önce yayınlamış olduğu oyunlardan üçünün "yenilenmiş halleri" üzerinde çalıştığını açıkladı. Rockstar Games, 2K ve Private Division gibi stüdyoları elinde bulunduran Take-Two'nun Grand Theft Auto V ve Kerbal Space Program2ın PS5 ve Xbox Series versiyonları ve ayrıca Grand Theft Auto Online'ın bağımsız versiyonu üzerinde çalıştığını zaten biliyorduk.

Firmanın CEO'su Strauss Zelnick, "biz sadece oyunlarımızı farklı platformlara portlamıyoruz, oyunun o platformun yeni teknolojilerini kullanan yeni bir oyunmuş gibi görünmesini sağlamak amacıyla en iyi işi çıkarmak için zaman harcıyoruz" demişti. 2020 Mayıs ayında çıkan Mafia: Trilogy de bunun en önemli örneklerinden biri. Serinin ilk oyunu tamamen Remake, diğer iki oyunu ise Remaster olarak karşımıza çıkmıştı.

Bu üç "duyurulmamış" oyunun neler olabileceğine dair ise bazı tahminler yürütmek mümkün.

Bu yılın başlarında Grand Theft Auto 3, Vice City ve San Andreas için remake iddiaları vardı. Take-Two'nun yakın zamanda Grand Theft Auto 3 modlarından bazılarını kapattırdığını da düşünürsek bu oyun(lar) için hazırlık yapıyor olma ihtimali çok yüksek. Grand Theft Auto 6'ya daha 4-5 sene olduğunu düşünürsek o arada eskilerden de olsa yeni bir GTA oyunu görmemiz hiç de fena olmazdı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum