Tam Bir Ay Sonra The Witcher 3'ün Yeni Nesil Versiyonuna Kavuşuyoruz

Geralt ile bir kez daha yollara düşeceğiz

CD Projekt RED şahsen heyecanla beklediğim tarihi açıkladı. Buna göre The Witcher 3'ün yeni nesil versiyonuna sadece bir ay kaldı: kendisine 14 Aralık'ta kavuşuyoruz!

Oyuna yeniden başlamak için bahane arayan bünyelere ilaç gibi gelecek olan bu yeni versiyonunda görsel, performans ve teknik geliştirmeler bulunacak. Ayrıca temel The Witcher 3 deneyimine entegre edilmiş çeşitli modlar da olacak. CDPR hangi modların olacağını açıklamıyor ama, o kısmı herhalde sürpriz olsa gerek.

Sadece bu kadarla da kalmıyor, Netflix'teki The Witcher dizisine dayanan ve yeni silahlar, zırhlar ve bazı karakterler için "alternatif görseller" içeren bir de DLC yayımlanacak. Yani kimsenin Yennefer veya Triss'i dizideki halleriyle değiştirmek isteyeceğini sanmıyorum ama belki de Geralt'ı Henry Cavill tipiyle oynama imkanı falan verilecektir. Bunu da güncelleme yayımlandığında göreceğiz.

Yeni nesil güncellemesinin tüm platformlarda ücretsiz yapılacağını da ekleyelim. Eğer oyunun hiçbir versiyonuna sahip değilseniz tüm geliştirmeleri, DLC'leri ve genişleme paketlerini içeren The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition versiyonu da satışa çıkacak.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
15 Kasım 2022 12:18

bir bu, bir de  gta 5 kabak tadı verdi.

Parolamı Unuttum