Tam Sürüme Geçen Satisfactory, Steam'de 104.000 Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

5 yıllık erken erişim süreci yaramış

Satisfactory, 5 yılı aşan bir erken erişim sürecinin ve 6 milyon kopya satışın ardından en sonunda tam sürüme geçmiş bulunuyor.

Satış verileri bu erken erişim sürecini ne kadar iyi geçirdiğini ortaya koyuyor zaten. İnceleme puanları da ufak ufak paylaşılmaya başlandı, orada da Coffee Stain için işler yolunda gidiyor gibi. Tam sürüme geçiş sonrasında oyuncu sayısındaki artış da Satisfactory'nin başarısını teyit ediyor diyebiliriz.

SteamDB verilerine göre, 104.677 oyuncuyla bugüne kadarki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış durumda. Tam sürüme geçmeden hemen önce 6-7 bin bandında seyreden eş zamanlı oyuncu sayısının tam sürüme geçiş sonrasında sıçrama yaptığı görülmekte.

Yine SteamDB verilerine göre en çok satan oyunlar listesinde 7. sırada yer alan Satisfactory, 164.403 pozitif inceleme sayısı ve %96,92 pozitif inceleme oranıyla da dikkat çekiyor.

Özetle Satisfactory, geliştiricisi Coffee Stain'in yüzünü fazlasıyla güldürmüş durumda. Bu performansını ne kadar daha devam ettirecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum