Tamamen 3D'ye Geçen Risk of Rain 2 Sürpriz Biçimde Erken Erişime Açıldı

Şimdilik bir alana, bir bedava

2013 tarihli Risk of Rain son derece başarılı bir platform oyunuydu ve er ya da geç devamının geleceği belliydi. Hopoo Games geçtiğimiz sene PAX West fuarında oyunun teaserını göstermiş ama çıkış tarihine dair bir şey söylemeyip oyuncuları merakta bırakmıştı. Dün akşam PAX East 2019'daki Gearbox yayını sırasında Risk of Rain 2 resmi olarak karşımıza çıktı ve o da nesi, oyun Steam'deki yerini almıştı bile!

Risk of Rain 2, ilk oyunun 2D yapısını bir kenara bırakıp tamamen 3D'ye geçmiş durumda. Oyuncuların bu yeniliği nasıl karşılayacağını ise erken erişim yorumlarının sayısı artınca göreceğiz ama şimdilik oldukça sevilmiş gibi duruyor.

İlk oyunda olduğu gibi Risk of Rain 2'de de kalıcı ölüm olacak. Oyunda başlangıçta altı karakter olsa da Erken Erişim süresince bu sayı 10'a yükselecek. Ayrıca oyunda şu an 6 olan boss sayısı 12'ye çıkacak. Steam üzerinden dört kişiye kadar co-op olarak oynanabilecek oyunun geliştiricisi Hopoo Games gayet net bir yol haritası çıkarmış oyun için.

Oyunun Steam üzerinden fiyatı 60 lira olarak belirlenmiş ama şöyle bir güzellik de söz konusu. Eğer oyunu 30 Mart Cumartesi, akşam 22:00'ye kadar satın alırsanız ikinci bir kopyayı da arkadaşlarınıza hediye etmeniz için ücretsiz veriyorlar. Yani oyunu iki kişi birleşerek bile alabilirsiniz. Zaten oyun şimdiden Steam'in çok satanlar listesine girdi bile.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum