Taron Egerton, Kingsman'ın Devam Filmini Teyit Etti

Kaldığı yerden devam

Yönetmen Matthew Vaughn'ın yazıp yönettiği Kingsman serisi ilk kez 2014 yılında hayatımıza girdi ve ilk iki filmiyle büyük beğeni topladı. Başarılı yönetmenin yeni hedefi gizli servisin öncesini anlatan bir filmle karşımıza çıkmak. The King's Man ismiyle vizyona girecek olan yeni filmde teşkilatın savaş zamanındaki haline ve kökenlerine yolculuk edeceğiz. 

Bu eskiye doğru olan yolculukta Kingsman'ın asıl yıldızı Taron Egerton'un canlandırdığı Eggsy karakterini göremeyeceğiz. Ancak Egerton rolüne yeniden geri döneceğinden oldukça emin. New York Comic Con sırasında yeni filmin panelinde konuşan Egerton, Kingsman macerasının son film olan Golden Circle'ın ardından kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. 


"Bu film beni yeniden Kingsman olarak görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Birkaç gün önce Matthew Vaughn ile birlikteydim. Birlikte yapacağımız halen çok fazla iş var. Ancak onun sıradaki macerasında, bu yeni dünyada bana yer yok. Onun yeni filmle ilgili fikirleri gerçekten heyecan verici. Ben bu yolculukta onunla birlikte olamayacağım için mutsuzum. Ancak sizi temin ederim ki bu sizin Eggsy'i son görüşünüz olmayacak." şeklinde konuşan Taron Egerton, geri dönüşünden oldukça emin. 

Kadrosunda Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton, Charles Dance, Matthew Goode, Tom Hollander ve Djimon Hounsou gibi isimleri barındıran The King's Man, 14 Şubat 2020'de vizyona girecek. Bakalım bu filmin ardından Eggsy ve Kingsman'ın geleceği nasıl şekillenecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum