Matthew Vaughn, Kingsman Serisini Devam Ettirmek Niyetinde

Siz kaliteyi bozmayın, biz izlemeye devam ederiz.

Kingsman filmleri yakın dönemde hayatımıza girdi ve izleyicilerin genelinde oldukça olumlu hatıralar bırakmayı başardı. Serinin iki filmi de güzeldi, şimdi önümüzde yeni bir Kingsman filmi var ve bu film ilk filmin öncesini anlatacak (yani bir prequel olacak). İlk iki filmin yönetmeni olan Matthew Vaughn'a göre ise, bir devam filmi daha çekilmeli, çünkü anlatılması gereken daha fazla hikaye var. 

Kingsman serisinin Fox çatısı altından çıktığını ve Disney anlaşması sonrasında artık Disney'in elinde olduğunu unutmamak lazım. Yani Kingsman'ın öncesini anlatacak olan film kesin olarak gelecek olsa da ana serinin üçüncü filmi için kesin konuşmak şu an için oldukça zor. Bu durumla ilgili Digital Spy'a konuşan serinin yaratıcılarındam Matthew Vaughn, "Eggsy ile Harry ilişkisini tamamlamak zorundayız. Bu ikilinin arasındaki ilişkinin son bölümü mutlaka anlatılmalı ve biz de bunu yapmaya hazırız. Umuyorum ki bu film için çekimlere bu yıl sonunda veya önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayabiliriz." diyerek topu daha yüksek mercilere atmış.


14 Şubat 2020'de vizyona girecek olan Kingsman: The Great Game yine Matthew Vaughn tarafından çekilecek ve Kingsman organizasyonunun yirminci yüzyıldaki halini anlatan bir yan film olacak. The Great Game'in yakın zamanda kadrosuna Liam Neeson'ı da katması bekleniyor. Deadline'ın haberine göre Neeson çoktan sete katılmış bile, usta aktörün kimi canlandıracağı ise henüz belli değil.  Muhtemelen hikayeye daha geniş bir bakış açısı katacak olan film, ilk iki filmin kalitesinde olduğu taktirde büyük başarı sağlayacağını düşünüyorum.

Kingsman 3 için ise henüz resmi bir açıklama yok, tabii yönetmen Matthew Vaughn'ın yaptığı bu açıklamalar resmi olarak görülebilir ama henüz bir onay alınmış değil. The Great Game de gişede başarı elde ederse üçüncü filmin gelmemesi için bir sebep göremiyorum, Kingsman hikayesi aynı seviyede olduğu sürece daha fazla filmi kaldırabilecek potansiyele sahip gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Mehmet
29 Mayıs 2019 16:56

kalite ikinci filmde bozuldu bile

Parolamı Unuttum