Team Fortress 2 Bir Şekilde Eskisinden Daha Kötü Gözüküyor

2007'nin grafikleri 2017'nin grafiklerini geçmiş?

 2007'de hayatımıza giren ve bugün bile çılgınlar gibi oynanan Team Fortress 2'nin grafikleri ve detayları geriye gitmiş. Evet, bir kelime oyunu falan yok. Gerçekten de grafikler ve oyun içi detaylar 2007'de olduğundan daha kötü durumda. 

Team Fortress 2 hiçbir zaman muhteşem grafikleriyle öne çıkan bir oyun olmadı, kendine özgün çizgi romansı tadıyla bizi büyüledi tabii orası başka. Bununla birlikte oyun ilk çıktığında görsel olarak çok daha detaylıymış ve ışıklandırmalar da yine çok daha başarılıymış. CrowbCat isimli ünlü bir Youtuber, oyunun 2007 sürümüyle 2017 sürümünü birebir karşılaştıran bir video hazırlamış. Abarttığımızı düşünüyorsanız videoyu bir izleyin de görün derim.

Harita kaplamalarında gözle görülür bir değişiklik olmasa da oyunun ışıklandırma sistemi ve silahların, özellikle de büyük silahların ince detayları net bir şekilde geriye gitmiş. Hatta bazı silah animasyonları oyundan kaldırılmış.

Ha, yeni grafikler ile eski grafikler arasında muazzam bir fark yok, hatta tahminimce oyunu daha iyi optimize edebilmek adına bu detaylardan kurtuldular. Neticede oyun artık hem ücretsiz, hem de rekabetçi oyun modunu içeriyor. Yani sayısız donanıma kendini en ideal şekilde uyarlayabilmesi lazım.

oyun-karakterlerinin-unutulmaz-replikleri-haberici

Yine de bu gerileme pek de kabul edilebilir olmamalı, en azından ben böyle düşünüyorum. Oyun şirketlerinin tembelliklerine ve kötü fikirlerine tahammül gösterdiğimizde neler olduğunu görüyoruz. DLC'lerden tutun da erken erişime kadar pek çok oyuncu yolma sisteminin suçlusu biraz da bizleriz aslında. 

Team Fortress 2, ücretsiz olduğundan beri çok nadiren oynar olsam da bu gerilemeyi fark etmek biraz üzdü. Keşke CrowbCat'in videosuna denk gelmeseydim dedim. Belki de ben kafaya çok takıyorumdur Oyungezerler, siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum