Team Fortress 2'nin Yeni Güncellemesi 'Jungle Inferno' Harika Bir Animasyonla Duyuruldu

Source oyun motoruyla ne animasyon filmler çekilir be...

 Valve yeni bir oyun yapmasa da elindeki oyunları canlı tutma konusunda gerçekten başarılı. Yıllarımı ve saatlerimi harcadığım Team Fortress 2'ye yakın bir zamanda dönmeyi düşünmüyorum, ancak Mr. Saxton'ın başrolde oynadığı bu yeni animasyonu izleyince nostaljik duygularım depreşti. 

Jungle Inferno isimli bu güncellemeyle birlikte oyuna 'Mercenary Park' adında yeni bir harita ekleniyor. Harita alıştığımız üzere kontrol noktalarını ele geçirme temalı olduğundan yeni olması ve orman temalı olması dışında ilk etapta çok büyük bir farklılık sunmuyor aslında. Ancak ücretsiz ve yeni içerik çok da şikayet edilesi bir durum değil.

Tabii yenilikler haritayla da sınırlı kalmamış. WM1 Pyro kardeşlerimiz videoyu izlediklerinde biraz mutlu olacaklar. Artık 'rocket jump' yapan Soldier'ların arkasından jetpack ile atlayıp zıplayabilecekler. Artık WM1 Pyro'lara karşı ne yükseksik ne hız hiçbir şey bizi kollayamayacak gibi. Yine birkaç yeni eşya da göze çarpıyor. Bir sürü de taunt gördük. Eh, daha ne olsun? Üstelik Valve'ın dediğine göre bunlar henüz sadece başlangıçmış ve daha pek çok yeniliği bu süreçte duyuracaklarmış.

Valve Neden Oyun Yapmıyor?

Team Fortress 2'ye dönsem mi diye düşünmedim değil açıkçası. Ancak artık çoluğa çocuğa karışmış arkadaş grubumu ikna edebilir miyim bilemiyorum :(. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum