Team Fortress 2 Oyuncuları, Eylem Yapmaya Hazırlanıyor

Bot sorunlarının çözülmesini istiyorlar

Oyun dünyasının en dikkat çekici oyuncu topluluklarından birine sahip olan Team Fortress 2, yaklaşık 2 senedir güçlenerek devam eden bot sorununun çözülmesi için eylem yapmaya hazırlanıyor. 35'i aşkın Team Fortress 2 içerik üreticisinin imzasının bulunduğu bu eylem, Valve'ın dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

26 Mayıs'ta başlayacak eylem için sosyal medya üzerinde #SaveTF2 etiket çalışması yapılacak. Herkesin kendi hikayesini ve isteğini anlatacağı bu eylemin sloganı ise "barışçıl" olacak. Eylem planının altında imzası bulunan tüm içerik üreticileri, oyuncuların haklarını barışçıl şekilde aramasını istiyor. Yani Valve'a nefret kusan gönderiler istenmiyor.

Team Fortress 2 topluluğu, uzun süredir ilgisiz kalan oyuna biraz ilgi gösterilmesini istiyor. Uzun süredir bot hesaplarla başı dertte olan oyun, bundan yaklaşık 1 yıl önce gelen güncelleme ile birlikte en yüksek oyuncu sayılarına ulaşmayı başarmıştı. Fakat o günden bugüne botların sayısı artmayı sürdürdü.

Oyunda yer alan önemli isimlerin de projeye destek verdiğini belirtelim. Bu isimlerden biri, oyunda Medic'i seslendiren Robin Atkin Downes olmuştu. Downes, attığı tweet'lerde Valve ile iletişime geçtiğini söyleyerek bu barışçıl protestoya destek vereceğini ifade etmişti.

YORUMLAR
yrgn
25 Mayıs 2022 17:57

Beyhude bir çaba içerisinde kıvranıyorlar, tf2 key itemlerin steam içi ekonomide büyük rolü olmasa Overwatch gibi üzerine çoktan toprak atılmıştı. Botların artışıyla zaten tf2 key değeri günden güne eridi son 6 ay içerisinde, bence bu etkinliğin tek faydası key'lerde 4-5 tl artış yaşanması olacaktır. Bu vesile ile Key'leri elden çıkarma vakti yaklaşmış demektir.

Parolamı Unuttum