Team Fortress 2'nin Çizgi Roman Serüveni Devam Edecek

Valve'dan resmi açıklama geldi

Team Fortress 2'nin oldukça kemikleşmiş bir oyuncu kitlesi olsa da, Valve'ın uzun süredir TF2'ya gerekli ilgiyi göstermediği ortada. Hatta hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyundaki botlardan sıkılan oyuncular bir imza kampanyası bile başlatmıştı. Valve'ın ufacık hareketlenmesi, TF2'nun oyuncu sayısının zirveye ulaşmasına yol açtı.

Fakat bugün, mutlu olma günü. Çünkü Valve, oyuncuları sevindirecek başka bir içerikle daha karşımıza çıkacak. Son türevi (The Naked and the Dead - 10 Ocak 2017) tam 7 yıl önce çıkmış çizgi romanlar, ilerleyen günlerde resmen devam edecek. 

TF2'nun subreddit'inde paylaşılan bir gönderi, oyuncuların umutlarını bir kez daha ateşledi. Bir TF2 tutkunu ve çizgi roman projesinin parçası olan PieSpie, geçtiğimiz günlerde Valve'dan Jay Pinkerton ile olan konuşmasını oyuncularla paylaştı.

Bu konuşmada Pinkerton, çizgi roman projesinin henüz bitmediğini ve 7. bölümün şu anda tamamlandığını belirtiyor. Senaryonun yazıldığını ifade eden Pinkerton, bazı eskiz çizimler de göndermiş.

Lütfen umutlandırıp utandırma sevgili Valve...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum