Team Ninja Şimdilik Nioh 3'ü Düşünmüyor

Ama sırada Ninja Gaiden olabilir

Team Ninja'da Nioh serisinden sorumlu olan yönetmen Fumihiko Yasuda, TheGamer'a verdiği röportajda stüdyonun bu seriyi bir üçlemeye çevirme planlarının olmadığını söyledi. Yani en azından şu an için Team Ninja'nın gelecek planları arasında Nioh 3 yer almıyor.

Nioh 2: The Complete Edition, 5 Şubat'ta PC oyuncularıyla da buluşacak. PlayStation 4 versiyonu bir hayli yüksek not ortalamasına sahip oyunu souls türünü sevenler PC oyuncuları da büyük bir merakla bekliyor. Ama görünüşe göre bu uzunca bir süre oynadığımız son Nioh olacak.

"Team Ninja yeni oyunlar üzerinde çalışmaya odaklanmak istiyor, yani şu noktada Nioh 3 için bir planımız yok. Ancak birkaç yeni proje geliştirdikten ve bu projelerden deneyim ve yetenek kazandıktan sonra günün birinde tekrar bu seriye dönmek isterim" diyor Yasuda.

Peki Team Ninja bundan sonra ne tür oyunlar üzerinde çalışacak? Röportajın satır aralarına baktığımızda stüdyonun Ninja Gaiden'i günün birinde PC'ye getirmeye de sıcak baktığını görebiliyoruz. "Bunu ileride mutlaka değerlendirmek isterim. Zaten Ninja Gaiden serisini diriltmek için fırsat yakalamaya çalışıyorum" diyen Yasuda, seriyi sevenleri de heyecanlandırmayı başardı diyebilirim.

Ana seriden son Ninja Gaiden oyununu bundan 10 yıl önce gördüğümüzü düşünürsek, yeni bir Ninja Gaiden'ın da tam zamanı aslında.

YORUMLAR
jedacandy
22 Ocak 2021 07:30

Bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler, bana yardımcı oldu. run 3

Parolamı Unuttum